De Valk Wekerom Uw partner in diervoeders.
De Valk Wekerom Kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid staan centraal.
De Valk Wekerom Gespecialiseerd in mengvoeders.

Winnaar fietsactie!

Laatst zijn we op de fiets gesprongen en hebben we een fietstocht in de regio gemaakt langs allerlei verschillende veehouderijbedrijven. We hebben gemeend eens iets totaal anders te doen als alle andere standaard verkoopacties. Een lokale actie waar we met het hele team aan hebben gewerkt. Bij ieder bedrijf hebben we een leuke foto gemaakt.

Alle veehouderijbedrijven die wij bezocht hebben, hebben de foto, een brief en een spandoek ontvangen. Als dit spandoek zichtbaar werd opgehangen tussen woensdag 21 juli en dinsdag 27 juli  werd er kans gemaakt op

5 TON DE VALK VOER of een BALLONVAART.

 

Wij willen iedereen hartelijk bedanken die heeft deelgenomen aan de actie. Maar liefst 33 bedrijven hebben ons spandoek opgehangen! Wat was dat leuk om te zien. Ook hebben we heel veel positieve reacties van onze bestaande klanten, pioniersadressen en andere belangstellende gehad. Ook hiervoor bedankt allemaal.

 

Maar er kan er maar één de echte winnaar zijn en dat is:

Mts. van Harten van de Wencopperweg in Kootwijkerbroek

 

De foto links bovenin is gemaakt bij Mts. van Harten. En hiernaast op het fimpje is de trekking van de winnaar te zien.

 

De andere deelnemers die een spandoek hebben opgehangen zullen de komende weken ook  nog  van ons horen, want ook u willen wij graag bedanken!