De Valk Wekerom Uw partner in diervoeders.
De Valk Wekerom Kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid staan centraal.
De Valk Wekerom Gespecialiseerd in mengvoeders.

Bedrijfspresentatie

De Valk Wekerom is een coöperatie. Daarom heeft de organisatie geen winstoogmerk.

Kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid staan centraal. De leden plukken hier de vruchten van.

De Valk Wekerom is gespecialiseerd in mengvoeders. Bij De Valk Wekerom werken deskundige specialisten per diersector die, in overleg met u en de nutritionist, het beste voer samenstellen voor uw specifieke bedrijfssituatie. Onze specialisten begrijpen hoe een boerenbedrijf werkt. Dat is prettig zakendoen.

 

De Valk Wekerom streeft naar een langdurige relatie met haar klanten. De specialisten van De Valk Wekerom weten welke aspecten belangrijk zijn. Samen met De Valk Wekerom haalt u de beste resultaten.

 

De Valk Wekerom beschikt over 2 productielocaties met gespecialiseerde fabrieken. In Lunteren staat de fabriek waar reguliere diervoeders gemaakt worden. De fabriek in Meppel herbergt 2 afzonderlijke fabrieken in 1 pand. Reguliere en biologische diervoeders worden zo verantwoord geproduceerd. Door de brede inzet van zowel reguliere, verantwoord geteelde grondstoffen en biologische grondstoffen wordt de ideale samenstelling van het voer gerealiseerd. De voeders voldoen aan de verschillende kwaliteits-normen, zijn veilig en staan voor een topresultaat.

 

maak een afspraak
Bedrijfsgegevens
Contactformulier