De Valk Wekerom Uw partner in diervoeders.
De Valk Wekerom Kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid staan centraal.
De Valk Wekerom Gespecialiseerd in mengvoeders.

Kwaliteit en certificaten

Kwaliteitssystemen

Coöperatie “De Valk Wekerom” UA hanteert verschillende kwaliteitssystemen die verder gaan dan de wettelijke eisen, die gesteld zijn in de Nederlandse GMP+ FSA scheme regeling. Zo wordt ook deelgenomen aan het Duitse systeem Kontrollierte Alternatieve Tierhaltung KAT. Een aantal klanten van Coöperatie “De Valk Wekerom” UA zet zijn dieren en/of eieren namelijk af op de Duitse markt, die specifieke eisen stelt. Alle melkveevoeders die wij leveren voldoen standaard aan de eisen van “GMP+ FRA MI103 Verantwoord melkveevoeder”. Voor varkens- en pluimveevoeders zijn wij gecertificeerd volgens “GMP+ FRA MI102 Verantwoord varkens- en pluimveevoeder”. Op klantverzoek kunnen wij voeders leveren die aan deze normering voldoen.

 

SecureFeed

SecureFeed staat voor de borging van de voedselveiligheid van diervoeders. Deelnemers leveren voedermiddelen, mengvoeders en toevoegingsmiddelen rechtstreeks aan veehouders. Het gaat om onder meer fourages, vochtrijke bijproducten, enkelvoudige voedermiddelen, mengvoeders en mineralenvoeders. SecureFeed ontwikkelt en beheert een gezamenlijk systeem voor monitoring en risicobeoordeling van grondstoffen en de leveranciers ervan. Door het delen van kennis en informatie met ketenpartners en externe partijen, werken we aan versterking van het risicobewustzijn en de risico-aanpak.

 

Tracking and Tracing

Op het gebied van tracking and tracing heeft Coöperatie “De Valk Wekerom” UA een reputatie hoog te houden. Dankzij dit systeem heeft de onderneming binnen vier uur de oorzaak van een klacht of eventuele calamiteit in beeld.

 

Download hier de certificaten

 

     

Bedrijfsgegevens
Contactformulier