De Valk Wekerom Uw partner in diervoeders.
De Valk Wekerom Kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid staan centraal.
De Valk Wekerom Gespecialiseerd in mengvoeders.

Verslag kennissessie biologisch rundvee

Wilt u meer informatie over de kennisbijeenkomst? Wij sturen u de presentaties graag door. Laat hieronder uw gegevens achter.

   

  Bekijk hier de aftermovie van de kennisbijeenkomst varkens en rundvee op donderdag 3 oktober in Lunteren. Dan krijgt u een impressie van de sfeer tijdens onze bijeenkomsten.

   

  Biologische herkauwvoeders

  Onze eigen biologische fabriek in Meppel is helemaal ingericht op het produceren van biologische herkauwvoeders. We hebben een breed grondstoffen pallet, waarmee we maximaal kunnen sturen naar de behoefte van het dier. Hierdoor zorgen we in elke situatie voor een gezonde pens en goed verteerbaar energie en eiwit op darmniveau.

   

  De Valk Wekerom produceert biologische herkauwvoeders voor:

  – Melkveevoeders

  – Droogstandsvoeders
  – Jongveevoeders
  – Melkgeitenvoeders

  – (Melk)Schapenvoeders

   

  Vezels

  We beschikken over meerdere vezelbronnen zoals biologische bietenpulp, luzerne en verschillende soorten hullen.

   

  Granen

  In onze fabriek kunnen we biologische granen op verschillende manieren behandelen, van malen tot pletten. Een unieke manier om een optimale vertering te garanderen.

  We beschikken over verschillende mineralen en buffermengsels die de biologische koe ondersteunen voor vitale droogstand en lactatie.

  Ook voor schapen en geiten hebben we speciale mineraalmengsels in huis.

   

  klik hier voor de flyer Bio-NL USP’s

   

   

  Meer over De Valk Wekerom

  De Valk Wekerom is gespecialiseerd in mengvoeders. Bij De Valk Wekerom werken deskundige en betrokken specialisten per diersector die, in overleg met u en de nutritionist, het beste voer samenstellen voor uw specifieke bedrijfssituatie. Onze specialisten kennen uw bedrijf en weten wat er speelt. Dankzij onze korte lijnen kunnen we snel schakelen. Wij streven naar een langdurige, prettige samenwerking. Kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid staan centraal. De Valk Wekerom is een coöperatie. Daarom hebben wij geen winstoogmerk. Zoals wij het zelf zeggen: coöperatief met onze boeren!

   

  De Valk Wekerom beschikt over 2 eigen productielocaties met gespecialiseerde fabrieken. In Lunteren staat de fabriek waar reguliere diervoeders gemaakt worden. De fabriek in Meppel herbergt 2 afzonderlijke fabrieken in 1 pand. Reguliere en biologische diervoeders worden zo verantwoord geproduceerd. Door de brede inzet van zowel reguliere, verantwoord geteelde grondstoffen en biologische grondstoffen wordt de ideale samenstelling van het voer gerealiseerd. De voeders voldoen aan de verschillende kwaliteits-normen, zijn veilig en staan voor een topresultaat.