De Valk Wekerom Uw partner in diervoeders.
De Valk Wekerom Kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid staan centraal.
De Valk Wekerom Gespecialiseerd in mengvoeders.

Veldhoevekip winnaar Innofood Award 2019

Wij feliciteren onze klant, Veldhoeve Kip uit het Twentse Albergen! Zij hebben de Inofood Award 2019 gewonnen! Het thema was dit jaar “The Taste of Change”.

 

De Innofood Award is een waardering voor een bedrijf, organisatie of persoon voor de bijzondere performance binnen het jaarthema van Innofood, dit jaar “The Taste of Change. Diverse bedrijven, projecten, ideeën zijn (of hebben zichzelf) voorgedragen voor de Innofood Award. De jury heeft de aanmeldingen beoordeeld. Belangrijk bij de beoordeling is o.a. een aantoonbare en blijvende impact in de markt.

Tijdens het Innofood Event hebben de deelnemers zelf bepaald wie uiteindelijk de winnaar werd van de Innofood Award 2019.

 

Veldhoeve Kip staat garant voor de allergezondste en lekkerste kip. De duurzame Veldhoeve Kip is 100% antibiotica vrij, groot geworden met gezond en natuurlijk voer.

De kippen van Veldhoeve Kip mogen rustig opgroeien, ze krijgen geen groeibevorderaars. Ze hebben alle ruimte om te spelen en te scharrelen. En dat proef je. Want een blije kip, is een lekkere kip. Niet voor niets werd Veldhoeve Kip al eerder uitgeroepen als Smaakmaker 2018, voor het lekkerste streekproduct van de provincie Overijssel. En nu mag Veldhoeve Kip zich dus ook de trotse winnaar van de Innofood Award 2019 noemen!

 

Genomineerd waren onder andere Grolsch, Zwanenburg Group, en Veldhoeve Kip. Alle drie hadden een prachtige pitch waarin ze uitlegden waarom juist zij in aanmerking komen voor de Innofood Award. Tijdens het Innofood Event konden de deelnemers hun stem uitbrengen, waarna tijdens het Turning Table Dinner de Innofood Award werd toegelicht door beeldend kunstenaar Mirjan Koldeweij en uitgereikt door Wouter Jansen van Velsen, de voorzitter van Innofood.

 

Innofood is het foodnetwerk van Oost Nederland en is actief sinds 1998. De pijlers van de organisatie zijn de Vakgroepen Ontwikkeling & Kwaliteit, Operations, Commercie en HRM. Jaarlijks wordt tijdens het Innofood Event het nieuwe jaarthema gecommuniceerd. In de vakgroepen en in de nieuwsitems op deze website wordt gedurende het jaar volop aandacht besteed aan het jaarthema. Dat was dit jaar “The Taste of Change”.

 

Daarnaast wordt jaarlijks tijdens het Innofood Event de Innofood Award uitgereikt. De Innofood Award is een waardering/pluim voor een bedrijf, organisatie of persoon voor de bijzondere performance binnen het op dat moment centraal staande jaarthema van Innofood.

 

Klik hier voor het persbericht van het Innofood Event 2019

 

www.veldhoevekip.nl

 

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Slider_Widget”][/siteorigin_widget]