De Valk Wekerom Uw partner in diervoeders.
De Valk Wekerom Kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid staan centraal.
De Valk Wekerom Gespecialiseerd in mengvoeders.

Vacature planner productie (m/v)

Als planner productie bij De Valk Wekerom zorg jij ervoor dat de productie en logistiek vlekkeloos verloopt. Je plant de binnengekomen voerbestellingen zorgvuldig in zodat de operators efficiënt kunnen produceren. Daarnaast zorg je voor voldoende voorraad van de standaardvoeders in overleg met de grondstoffeninname. Je werkt nauw samen met de expeditieplanner, samen zorgen jullie ervoor dat beide planningen perfect op elkaar zijn afgestemd. Een beetje stress, daar kan jij wel tegen! Er komt dan ook regelmatig een bestelling tussendoor die jouw planning weer verandert.

 

Wat wij zoeken:
– Je bent collegiaal, zelfstandig, kwaliteits- en klantgericht.
– Je bent stressbestendig.
– Je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit en bent flexibel.
– Bekendheid met de diervoederindustrie en/of affiniteit met de agrarische sector is een pré.

 

Wij bieden:
– Een fulltime functie met als standplaats locatie Lunteren.
– Een uitdagende en afwisselende functie in een enthousiast team.
– Beloning en primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor Graanbe- en verwerkende bedrijven.

 

Geïnteresseerd en wil je solliciteren?
Past bovenstaand profiel bij jou en wil je direct solliciteren? Stuur dan een e-mail met je motivatie en CV naar info@dvw.nl. Wil je meer weten of wil je eens een dag meelopen om de functie te ervaren? Dat kan! Neem contact op met bedrijfsleider Rik van den Heuvel, rvdheuvel@dvw.nl / 06-27873477 of kijk op www.dvw.nl.

 

Coöperatie De Valk Wekerom is een diervoedercoöperatie, gespecialiseerd in de productie van pluimvee-, varkens- en rundveevoeders met bijbehorende begeleiding. De Valk Wekerom biedt een uitdagende baan bij een ambitieuze organisatie met gemotiveerde medewerkers en een open bedrijfscultuur. De lijnen zijn kort en jouw invloed op de kwaliteit van de producten en dienstverlening telt mee!