De Valk Wekerom Uw partner in diervoeders.
De Valk Wekerom Kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid staan centraal.
De Valk Wekerom Gespecialiseerd in mengvoeders.

Vacature: ervaren, moderne Business Controller met gevoel voor Agribusiness

Draag jij het boerenbedrijf een warm hart toe? Heb jij oog voor cijfers, rapportages en denk je graag mee over de bedrijfsvoering? Weet jij complexe zaken terug te brengen naar de kern? Coöperatie “De Valk Wekerom” UA, specialist in mengvoeders, zoekt een ervaren en moderne Business Controller.

 

De specialisten van de coöperatie begrijpen hoe een boerenbedrijf werkt. En dat wordt gewaardeerd: sinds 2016, Coöperatie De Valk Wekerom vierde in dat jaar haar 100 -jarig bestaan, draagt de coöperatie het predicaat hofleverancier.

 

KORTE LIJNEN Algemeen directeur Martin Vervoorn: ,,Ons afzetgebied bevindt zich vooral in de Gelderse Vallei en Midden- en Noord Oost Nederland. Korte lijnen, open en efficiënt. Dat past bij ons. We beschikken over een vestiging in Lunteren (tevens fabriek en kantoor) en in Meppel (waar we ook biologisch voer maken). Ons team bestaat uit ongeveer 55 medewerkers, verdeeld over beide locaties. We gaan met de tijd mee. Om beter inzicht te krijgen in onze winstgevendheid, rendement van investeringen en waardeverminderingen in kasstromen, zijn we op zoek naar een Business Controller.”

 

VACATURE Wat doe je in grote lijnen? Je bent als financieel deskundige binnen de organisatie, met steun van de afdeling financiële administratie, verantwoordelijk voor het opstellen van maandrapportages, de jaarrekening en ondersteunt en bewaakt budgetteringsprocessen voor de diverse afdelingen binnen het bedrijf. Je bent financieel deskundig, resultaatgericht, inspirerend, doortastend en daadkrachtig, Je hebt een objectieve maar kritische grondhouding. Je bent een teamspeler, werkt goed samen en vindt het leuk om vanuit jouw vakgebied anderen in de organisatie te ondersteunen. Communicatief sterk, benaderbaar en empathisch.

Martin: ,,Een zeer collegiale no nonsense-cultuur, waarbij de klant centraal staat, is bij ons de standaard. Wij hollen als het ware voor onze leden en klanten.”
Interesse? Jouw sollicitatie kun je, bij voorkeur per e-mail, sturen naar Green Career Consult t.a.v. Evert Verboom senior consultant en loopbaancoach: evert.verboom@greencareerconsult.nl. Voor meer informatie kun je contact met hem opnemen. T: 06 – 53 37 50 89. Een competentieonderzoek zal deel uitmaken van deze sollicitatieprocedure.

 

Klik hier voor de volledige vacaturetekst