De Valk Wekerom Uw partner in diervoeders.
De Valk Wekerom Kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid staan centraal.
De Valk Wekerom Gespecialiseerd in mengvoeders.

Vacature commerciële binnendienst/ orderverwerking

Klik hier voor de uitgebreide vacature!

 

Coöperatie “De Valk Wekerom” UA is een middelgrote coöperatie gevestigd in het centrum van Nederland. Haar kernactiviteit is het produceren van hoogwaardige mengvoeders voor alle landbouwhuisdieren. De eigen productielocaties zijn gevestigd in De Valk te Lunteren en in Meppel. In onze fabriek in Meppel produceren wij tevens biologische voeders waar in toenemende mate naar wordt gevraagd. Het werk wordt in collegiale sfeer verzet door ongeveer 60 mensen.

Sinds 2016, Coöperatie De Valk Wekerom vierde in dat jaar haar 100 jarig bestaan, draagt de coöperatie het predicaat hofleverancier.

Het afzetgebied van producten en diensten is van oorsprong de Gelderse Vallei. Echter door actieve marktbewerking en daardoor groei dekt de term ‘boven de grote rivieren’ beter de lading. De coöperatie is trots op de werkwijze van haar groeiende coöperatie. Deze wordt gekenmerkt als dynamisch, flexibel, kosten beheersend en zeer klantgericht.

De organisatie legt de nadruk op de volgende kernwoorden: korte lijnen, open en efficiënt. Dit met een zeer collegiale no nonsense-cultuur waarbij de klant centraal staat.

De verkoop en advisering aan haar klanten wordt verzorgd door een professionele buitendienst bestaand uit zo’n 13 vertegenwoordigers die worden ondersteund door een professionele commerciële binnendienst.

 

Wij zijn op zoek naar:

Een medewerk(st)er commerciële binnendienst/ orderverwerking

 

Voor vervanging zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die onze commerciële binnendienst en orderverwerking komt versterken.

 

De functie:
Als (aankomend) medewerk(st)er commercieel binnendienst /orderverwerking ben je de spin in het web. Je hebt veel contact met de buitendienst en neemt hen werk uit handen. Geen dag is hetzelfde als medewerk(st)er commercieel binnendienst/ orderverwerking bij Coöperatie “De Valk Wekerom”. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en houdt van organiseren. De agrarische sector heeft jouw interesse. Door de korte lijnen binnen ons bedrijf heb je nauw contact met de verschillende afdelingen binnen de organisatie. In afwisseling met je collega’s van de commerciële binnendienst ben je een aantal middagen aan de slag op de afdeling administratie voor de orderverwerking. Je werkt samen met twee andere binnendienstmedewerksters, jou directe leidinggevende is onze verkoopleider.

 

 Een greep uit jouw werkzaamheden:

– telefonisch klantcontact

– het uitwerken van offertes

– uitwerken van technische resultaten (van agrarische bedrijven)

– ondersteunen van de buitendienst met tal van werkzaamheden

– orderverwerking

– notuleren van vergaderingen

– meedenken over marketing

– ondersteunen verkoopleider

 

Jouw profiel:

– Je bent collegiaal, flexibel, zelfstandig, klant-, team- en kwaliteitsgericht.

– Je hebt geen “8 tot 5” mentaliteit en bent stressbestendig.

– Bekendheid met de diervoederindustrie en/of affiniteit met de agrarische sector is een pré.

– Je start (of bent reeds gestart) met een BBL-opleiding richting managementassistent/office assistent.

    Of hebt deze of een vergelijkbare opleiding onlangs afgerond.

– Je werkt kwaliteitsgericht, ordelijk en systematisch.

– Je bent representatief, neemt werk uit handen, zorgt en ondersteunt.

 

Voor deze functie bieden wij:

– Een voltijd functie met als standplaats locatie De Valk (Lunteren).

– Een uitdagende functie met zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.

– Beloning, primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor Graanbe- en verwerkende

     Bedrijven.

 

Geïnteresseerd en wil je solliciteren?

Mail jouw motivatie en CV naar info@dvw.nl. Wil je meer informatie over deze vacature? Bel of WhatsApp Eduard Hettinga (Verkoopleider) 06-11800642.

 

Coöperatie De Valk Wekerom biedt een uitdagende baan bij een ambitieuze organisatie met gemotiveerde medewerkers en een open bedrijfscultuur. Bij Coöperatie De Valk Wekerom zijn medewerkers oprecht betrokken met elkaar en met haar klanten! De lijnen zijn kort en jouw invloed op de kwaliteit van de producten en dienstverlening van Coöperatie De Valk Wekerom wordt gewenst en telt mee!