De Valk Wekerom Uw partner in diervoeders.
De Valk Wekerom Kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid staan centraal.
De Valk Wekerom Gespecialiseerd in mengvoeders.

Uitnodiging kennissessie varkens en rundvee donderdag 3 november

Graag nodigen we u uit voor de eerste editie van De Valk Wekerom kennissessie. Deze dag staat geheel in het teken van varkens en rundvee en we bespreken interessante thema’s voor u als varkens en/of rundveehouder. Het ochtendprogramma zal gezamenlijk worden gehouden. ‘s Middags is er een sectorspecifiek programma.

 

Locatie: Hoge Valkseweg 58, Lunteren

 

Aanmelden kennissessie

 

 

Klik op de uitnodiging om deze te bekijken!

 

 

Programma:

11.00 uur – Inloop

11.25 uur – Welkomstwoord door Martin Vervoorn, directeur De Valk Wekerom

11.30 uur – Marieke Hoepel, Countus
Stikstof, waar komen we vandaan en waar gaan we naartoe? De stikstofcrisis houdt ons allemaal in haar greep. Wat betekent dit voor uw toekomst? Marieke praat u bij over de mogelijke impact op de varkens- en rundveehouderij en hoe stikstof in verband staat met o.a. de nieuwe mestwetgeving.

12.15 uur – Lunch

13.00 uur – Sectorspecifiek programma rundvee
Dennis Storkhorst, Groeikracht en Teus van Schaik, De Valk Wekerom
Kwalitatief ruwvoer, optimale bemesting en krachtvoer en grondstoffen die aansluiten bij de koe. Wat en hoe kunt u dat het beste toepassen op uw bedrijf? Specialisten Dennis en Teus gaan hierop in, beantwoorden al uw vragen en lichten toe wat Groeikracht en De Valk Wekerom voor u kunnen betekenen.

13.00 uur – Sectorspecifiek programma varkens
Floortje Herder, beleidsmedewerker POV
Onderwerpen die aansluiten bij de dagelijkse praktijk en het werk in de varkensstallen worden uitgediept. Floortje beantwoordt graag al uw vragen en bespreekt samen met u actuele onderwerpen zoals onder andere de Welzijnscheck, lange staarten, castratie, Holland Varken en AVP.

Eric Holleman, De Valk Wekerom
Wat zijn de invloedsfactoren op de vermindering van antibioticagebruik? En hoe kunnen we het gedrag van uw varkens beïnvloeden via het voer? Nutritionist Eric vertelt u er alles over. Ook andere voergerelateerde vragen beantwoordt hij graag.

14.30 uur – Rondleiding fabriek en afsluitende borrel

 

Wij heten u graag welkom op donderdag 3 november in Lunteren. Bent u verhinderd, breng dan een bezoek aan onze website www.dvw.nl.

Aanmelden kennissessie