De Valk Wekerom Uw partner in diervoeders.
De Valk Wekerom Kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid staan centraal.
De Valk Wekerom Gespecialiseerd in mengvoeders.

Schakel nu om! Biologische melkveevoeders uit Meppel.

 

De biologische zuivelmarkt blijft groeien. Actueel kwamen er berichten binnen, zoals die van Plus supermarkt die dagverse zuivel enkel nog in biologisch wil aanbieden. FrieslandCampina zoekt nieuwe biologische leveranciers en ook EKO Holland is al langere tijd op zoek naar meer biologische melk.

 

Omschakelen naar biologisch vraagt om specialistische begeleiding. Welke eisen komen er bij kijken? Wat is voor uw bedrijf van belang? Omdat dit in elke situatie anders is, vraagt dit ook om specialistische voeders.

 

 

Al onze biologische melkveevoeders maken we in onze gespecialiseerde biologische fabriek in Meppel. De noordelijkste bio fabriek van Nederland. In deze fabriek maken we voeders op maat. Dit is van belang, omdat ieder omschakelproces anders is. We kunnen het grondstoffenpallet daar ook op aanpassen, omdat wij onze fabriek in Meppel hebben afgestemd op herkauwvoeders.  Eén van de voordelen hiervan is dat we voor meerdere grondstoffen de ruimte hebben om omschakelgrondstoffen te verwerken. Dit verlaagt de voerprijs, maar mag niet bij ieder omschakelproces. Wij kijken waar dit past om kosten te besparen, maar kiezen voor 100% biologisch waar het moet. Dit noemen wij nou  een voervisie voor het beste biologische voer.

 

Bent u geïnteresseerd in omschakelen naar biologisch, vraag dan bij De Valk Wekerom naar de mogelijkheden. Wij begeleiden u graag in het omschakelproces.

Kenmerken van onze bio brok uit Meppel

– Hoge brokkwaliteit

– Scherpe prijs / kwaliteitsverhouding

– Breed grondstoffenpallet voor elke situatie

– Geplette granen voor optimale grasbenutting

 

https://www.dvw.nl/biologisch/biologische-herkauwvoeders/

Wilt u meer informatie over onze biologische melkveevoeders?

Download dan onze flyer melkvee en biologische productie via onderstaand formulier.
* Verplichte velden