De Valk Wekerom Uw partner in diervoeders.
De Valk Wekerom Kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid staan centraal.
De Valk Wekerom Gespecialiseerd in mengvoeders.

PUBLIEKSCAMPAGNE ‘GEEF BOEREN TOEKOMST’

Coöperatie De Valk Wekerom werkt dagelijks met zorg en passie aan de productie van (h)eerlijk en gezond Nederlands voedsel. Ons eerlijke Nederlandse eten wordt op dit moment “bedreigd”. Zo luid de campagne van ‘Geef boeren toekomst’.

 

De publiekscampagne wil bewustwording bij de inwoners van Nederland creëren. Door de stikstofplannen van onze regering staat het voortbestaan van boeren en tuinders in Nederland op het spel. Dat raakt ons en de boeren in het hart. Maar dat zal uiteindelijk ook de burgers gaan raken in de portemonnee. Een gezonde toekomst voor de agrarische sector is een gezonde toekomst voor Nederland met gezond, eerlijk en betaalbaar eten.

 

Een aantal conculega’s en landelijke landbouw belangenbehartigers hebben het initiatief genomen om deze campagne op te zetten. Ook wij staan graag coöperatief achter onze boeren en zijn daarom aangesloten bij deze nieuwe publiekscampagne. En met succes want samen met ons zijn nog vele bedrijven uit de agrarische sector mede-initiatiefnemer geworden. Ook ZLTO, LLTB, LTO Noord en LTO Nederland zijn aangehaakt. Wilt u ook mede-initiatiefnemer worden? Dat kan via de website www.geefboerentoekomst.nl. Ook voor boeren en burgers is er de mogelijkheid om uw steentje bij te dragen. U kunt uw steunbetuiging achterlaten op de website en één van de gratis beschikbare “bedreigd” stickers bestellen. Het is ook mogelijk de actie financieel te ondersteunen met een donatie.

 

Samen doen we een oproep aan de inwoners van Nederland om de boer te steunen. We willen laten zien dat we met de juiste steun, tijd en ruimte de stikstofdoelen ook met innovatie verantwoord kunnen bereiken. Op de website www.geefboerentoekomst.nl wordt nog een keer duidelijk uitgelegd waar de stikstofdiscussie nou eigenlijk over gaat, waarom ons eerlijke Nederlandse voedsel wordt bedreigd en welke alternatieven er zijn voor het minderen van de stikstofuitstoot in plaats van het uitkopen van boeren. Ook is er een kieswijzer beschikbaar per provincie. Deze kieswijzer laat zien welke partijen het beste voor hebben met eten uit Nederland.

 

Voor meer informatie en promotiemateriaal kijk op de campagnewebsite www.geefboerentoekomst.nl en volg Geef Boeren Toekomst op Facebook, Instagram en LinkdIn.