De Valk Wekerom Uw partner in diervoeders.
De Valk Wekerom Kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid staan centraal.
De Valk Wekerom Gespecialiseerd in mengvoeders.

Professioneel voer voor wormen, meelwormen en krekels

De Valk Wekerom ontwikkelt en produceert ook voer voor insectenkwekerijen

 

De Valk Wekerom is al jarenlang specialist op het gebied van veevoeders. Maar wist u dat we ook uitgebalanceerd voer produceren voor kwekerijen van wormen, meelwormen en krekels?

 

Het kweken van deze beestjes is een relatief nieuwe activiteit. Dit betekent dat er voor u als kweker van wormen, meelwormen en andere insecten nog de nodige winst te behalen is. Met name op het gebied van het voer. Dat is immers een belangrijke succesfactor. De Valk Wekerom heeft al bijna 20 jaar ervaring op het gebied van insectenvoeding. Daardoor zijn onze voerspecialisten in staat om voor uw kwekerij het optimale voer samen te stellen.

 

‘Dat doen we door goed te onderzoeken hoeveel eiwit en energie wormen, meelwormen en krekels nodig hebben’

 

Meedenken en onderzoeken
Gert Kampert, nutritionist bij De Valk Wekerom: ,,We denken mee met kwekerijen om tot het beste voer te komen. De ontwikkeling van dit voer staat nog wel in de kinderschoenen. Vandaar dat onderzoek nog steeds nodig is. Zo analyseren we grondig hoeveel energie de insecten nodig hebben om te groeien. En hoeveel eiwit er dus nodig is. Vervolgens stemmen we de samenstelling van het voer nauwkeurig op die behoefte af. Dit doen we samen met de klant’’

 

Meer informatie
Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van het voer voor wormen, meelwormen, krekels of andere insecten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze voerspecialisten.

 

Bel 0318-461141

Of mail naar: info@dvw.nl