De Valk Wekerom Uw partner in diervoeders.
De Valk Wekerom Kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid staan centraal.
De Valk Wekerom Gespecialiseerd in mengvoeders.

Professioneel voer voor insectenkwekerijen

Meel op maat!  Voor wormen, meelwormen en krekels

 

De Valk Wekerom is al jarenlang specialist op het gebied van veevoeders. Maar wist u dat we ook al meer dan 20 jaar uitgebalanceerd voer produceren voor wormen, meelwormen en krekels.

 

InsectA, een voerlijn voor kwekers die resultaat willen boeken.

 

Het op grote schaal kweken van insecten is een relatief nieuwe activiteit. Voor veel (beginnende) kwekers is het vinden van het juiste voer vaak nog een hele zoektocht. Maar wel een belangrijke. Want vooral met het voer is de nodige winst te behalen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Grondig onderzoek
De voerspecialisten van De Valk Wekerom hebben de kennis en ervaring in huis om, samen met u, het optimale meel samen te stellen. Dat doen ze door grondig te onderzoeken hoeveel energie/eiwit uw insecten nodig hebben om maximaal te groeien. Daarbij wordt onder andere rekening gehouden met de bijproducten die u de insecten voert. Vervolgens wordt aan de hand hiervan de uiteindelijke samenstelling van het voer bepaald. Daarbij heeft u bij De Valk Wekerom de keuze uit reguliere, biologische en Non-GMO grondstoffen. Al onze grondstoffen zijn van een hoogwaardige kwaliteit, onder andere waar het de hygiëne betreft. Dat betekent minder kans op meelmot en andere schadelijke zaken.

Wilt u meer weten over ons insectenmeel?

 

Neem dan vrijblijvend contact op met onze sectorspecialist.

Gunstige voederconversie
De praktijk laat zien dat insecten uitstekend gedijen op ons maatwerkmeel. Niet alleen leidt het tot een hogere reproductie door meer en betere eitjes. De insecten groeien ook beter. Bovendien zorgt het bij de insecten voor een zeer efficiëntie omzetting van het voer in lichaamsgewicht. Kortom, met het insectenmeel van De Valk Wekerom heeft u een instrument in handen voor een optimaal bedrijfsresultaat.