De Valk Wekerom Uw partner in diervoeders.
De Valk Wekerom Kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid staan centraal.
De Valk Wekerom Gespecialiseerd in mengvoeders.

Open dag Pluimveebedrijf B.J. Bots

OPEN DAG

VRIJDAG 28 JUNI

13.00 – 17.00 UUR

Locatie: Pluimveebedrijf B.J. Bots – Driepoldersweg 7 – Wedde

 

Het pluimveebedrijf van B.J. Bots heeft een nieuw volièresysteem in gebruik genomen. U bent van harte uitgenodigd om deze te bezichtigen tijdens de open dag.

 

 

Het pluimveebedrijf van B.J. Bots telt 27.000 leghennen. In de Freiland uitloopstal uit 2002 worden de eieren geproduceerd volgens het Beter Leven 2 sterren keurmerk.

 

 

Het nieuwe volièresysteem

Geissler Installatietechniek heeft het nieuwe Comfort 2.0 volièresysteem van Jansen Poultry Equipment geplaatst. Bij dit open systeem bevinden zitstokken, voer en water zich op verschillende niveaus. Dit is om het natuurlijke gedrag van de hennen te stimuleren.

Het systeem heeft gaasroosters voor de nesten en speciaal ontworpen kunststof TwinWorld roosters boven de mestbanden. Het uitstekende acceptatiepercentage van het geïntegreerde LayMaxx legnest en de zorgvuldige verwerking van de eieren via het FlexBelt eiertransportsysteem zorgen voor maximale productieresultaten.

Onder het systeem is het AutoShov strooiselverwijdersysteem geplaatst. Overtollig strooisel wordt op de FloorBelt putloze mestafvoerband gelost. Hierdoor blijft het strooisel los en laag en wordt de mest uit de stal verwijderd. Dat resulteert in een significante reductie van fijnstof en ammoniak.

 

In verband met de hygiëne verzoeken wij u vriendelijk geen bedrijfskleding te dragen.

 

(Klik op de uitnodiging om deze te bekijken)