De Valk Wekerom Uw partner in diervoeders.
De Valk Wekerom Kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid staan centraal.
De Valk Wekerom Gespecialiseerd in mengvoeders.

Onze voerlijnen voor de melkveehouderij

De Valk Wekerom levert al jarenlang veevoeders aan de melkveehouderij. Voor deze branche hebben we speciale voerlijnen ontwikkeld.

 

 

De kwaliteit van ruwvoer is nooit exact hetzelfde. En dat geldt dus ook voor de voederwaarde ervan. Onze voerlijnen Presto, Vitaal en Balans vormen de ideale aanvulling op elk basisrantsoen.

 

Met onze voerlijnen kunt u aan alle markteisen voldoen, onder andere op het gebied van duurzaamheid, beweiding en VLOG.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

PRESTO
Kiest u voor de Presto voerlijn dan kiest u voor een hoge productie en vet- en eiwitgehalten. Maar ook voor duurzaamheid, arbeidsvriendelijkheid en diergezondheid. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van een luxe grondstofpakket. Met Presto werkt u dus met maximale veiligheid aan een maximaal resultaat.

VITAAL
Met de arbeidsvriendelijke voerlijn Vitaal bouwt u met een laag risico aan een goede productie. Daarom bevat Vitaal specifieke grondstoffen die aansluiten bij de behoefte van de koe. Vitaal is een voerlijn voor een maximaal resultaat tegen een prima kostprijs.

BALANS
Bij de Balans voerlijn gaat het om de juiste balans tussen kostprijs, productie en werkplezier. Met gerichte voeding en een uitgebalanceerde grondstofkeuze kunt u met dit arbeidsvriendelijke krachtvoer tegen relatief lage kosten een maximaal rendement realiseren.

OPTIMA
Voor de fijnafstemming van het rantsoen maken we voor uw melkveebedrijf meel op maat: Optima. Dit bedrijfsspecifieke meel bestaat uit een uitgebalanceerd pakket met unieke grondstoffen. Bovendien worden er aan Optima extra vitamines en mineralen toegevoegd. Het resultaat is een op maat gesneden meel. De perfecte aanvulling op het rantsoen van uw melkvee.