De Valk Wekerom Uw partner in diervoeders.
De Valk Wekerom Kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid staan centraal.
De Valk Wekerom Gespecialiseerd in mengvoeders.

Nieuwe zakgoedmachine

In onze zakgoedloods is laatst een nieuwe zakgoedmachine geplaatst. De machine kan op dit moment 3 ton in het uur produceren. Het is de bedoeling dat deze capaciteit in de toekomst wordt verhoogd.  “Het kost nu nog wel wat tijd om de machine optimaal te laten draaien, maar het idee is dat de machine straks door kan draaien en wij ondertussen andere werkzaamheden kunnen uitvoeren” aldus de medewerkers van het zakgoed. De machine is volledig automatisch en stapelt ook de pallets vol d.m.v. een robotarm. De pallets kunnen verschillend gestapeld worden van bijv. 0,8 ton,1 ton of 1,2 ton. De pallets worden daarna, indien nodig, ook automatisch gewikkeld.

 

Voor een heel aantal van onze klanten is het bekend dat zij zakgoed mee kunnen bestellen met de bulk of zakgoed kunnen afhalen bij onze zakgoedloods. We hebben een ruim assortiment zakgoed op voorraad. Maar ook kunstmest zoals, kieseriet, mengmest en mas zijn af te halen.

 

Wij zijn op het moment druk bezig ons zakgoedassortiment te optimaliseren. Binnenkort zullen wij ons nieuwe zakgoedassortiment met daarbij horende prijzen met u delen.

 

Benieuwd hoe de zakgoedmachine draait? Bekijk het filmpje!