De Valk Wekerom Uw partner in diervoeders.
De Valk Wekerom Kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid staan centraal.
De Valk Wekerom Gespecialiseerd in mengvoeders.

Nieuwe voerlijnen vleesvarkenssector

Specialisten van De Valk Wekerom hebben enkele nieuwe voerlijnen ontwikkeld: Presto, Vitaal en Balans. Ze zijn bestemd voor de pluimvee- en varkenssector. Er worden al uitstekende resultaten mee behaald.

 

Vleesvarkens

 

PRESTO

De Presto voerlijn zorgt voor optimale technische prestaties van het vleesvarken. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van een luxe grondstoffenpakket met onder andere CCM en visolie/vismeel. En er zijn extra veiligheden ingebouwd, zoals benzoëzuur. Dit zorgt voor een goede vertering en scherpe voederconversie. Presto bevat gemakkelijk verteerbare eiwitten met hoogwaardige aminozuren. De Presto voerlijn helpt om infectieziekten zoals PIA te onderdrukken.

 

VITAAL

Met Vitaal haalt u een voerlijn in huis die perfect aansluit bij de behoefte van uw vleesvarkens. Dat bereiken we door er specifieke grondstoffen aan toe te voegen. Met als resultaat: een gezond vleesvarken dat optimaal presteert en in staat is om efficiënt om te gaan met zijn voeding. Gezondheid en veiligheid staan daarbij centraal. Met Vitaal behaalt u het met uw vleesvarkens het maximale resultaat. En dat tegen een goede kostprijs.

 

BALANS

U wilt een voerlijn waarmee u tegen lage kosten een goed saldo kunt realiseren? Waarbij kostprijs en resultaat met elkaar in balans zijn? Dan is Balans iets voor u. Een voerlijn die is samengesteld uit gerichte voeding en uitgebalanceerde grondstoffen. En die zorgt voor de juiste balans tussen voeropname en groei bij uw vleesvarkens.