De Valk Wekerom Uw partner in diervoeders.
De Valk Wekerom Kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid staan centraal.
De Valk Wekerom Gespecialiseerd in mengvoeders.

Nieuwe voerlijnen biggen

Specialisten van De Valk Wekerom hebben enkele nieuwe voerlijnen ontwikkeld: Presto, Vitaal en Balans. Ze zijn bestemd voor de pluimvee- en varkenssector. Er worden al uitstekende resultaten mee behaald.

 

PRESTO

Als fokker streeft u naar goed ontwikkelde biggen met een gewicht van 25 kg. De Presto voerlijn helpt u daarbij. Die verhoogt de weerstand van de big waardoor infectieziekten worden voorkomen. Ook draagt Presto bij aan een goede darmgezondheid en een uitstekende voeropname en mestconsistentie. Presto kent ook extra veiligheden voor een goede vertering en scherpe voederconversie.


VITAAL

De kernwoorden van de Vitaal voerlijn zijn gezondheid en veiligheid. Vitaal zorgt voor gezonde biggen die optimaal presteren en in staat zijn om efficiënt om te gaan met hun voeding. Daarom bevat Vitaal specifieke grondstoffen die aansluiten bij de behoefte van uw biggen. Met de Vitaal voerlijn kiest u voor een maximaal resultaat tegen een goede kostprijs.

 

BALANS

Bij de Balans voerlijn gaat het om een juiste balans tussen kostprijs en resultaat. Met gerichte voeding en uitgebalanceerde grondstoffen kunt u lage kosten en een goed saldo realiseren.