De Valk Wekerom Uw partner in diervoeders.
De Valk Wekerom Kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid staan centraal.
De Valk Wekerom Gespecialiseerd in mengvoeders.

Nieuwe verkoopleider Eduard Hettinga ziet volop kansen in de markt

 
 
 
Eduard Hettinga houdt van de dynamiek in de sector. Sinds kort is hij werkzaam bij De Valk Wekerom in de functie verkoopleider. Graag stelt hij zich aan u voor:

 

 
 
 
 
Mijn naam is Eduard Hettinga, ik ben geboren en getogen in Luttelgeest (Noordoostpolder), op een melkveebedrijf, ik ben 37 jaar oud. Na afronding van de Hogere Landbouw School, richting dier- en veehouderij, ben ik verhuisd naar Schalkhaar (nabij Deventer). Hier woon ik samen met mijn vrouw en onze drie kinderen.
 
Na mijn studie ben ik gestart bij een detacheringsbureau in de financiële dienstverlening. In de afgelopen jaren heb ik een grote diversiteit aan opdrachten en functies vervuld bij de Rabobank. Ik heb daarbij in veel regio’s in Nederland gewerkt waaronder meerdere keren op de Veluwe. In rollen als analist, accountmanager, teamleider en manager voor niet-agrarische, maar in de laatste jaren met name agrarische relaties/teams.
 
Dynamiek
De laatste jaren zat ik weer frequent bij de boer aan tafel. Dat beviel mij goed. Het sluit aan op mijn agrarische achtergrond. Hierdoor ben ik om mij heen gaan kijken naar een baan in de agribusiness en kwam ik de vacature bij Coöperatie De Valk Wekerom tegen. De dynamiek van de sector en de afwisseling die de functie biedt spreken mij ontzettend aan. Dit beeld werd mij bevestigd in de gesprekken en ik werd gaandeweg nog enthousiaster, en andersom gelukkig ook.
 
Ik kijk ernaar uit om bij Coöperatie De Valk Wekerom aan de slag te gaan. Ik zie volop kansen in de markt en kijk ernaar uit om een bijdrage te mogen leveren om deze kansen te benutten, zodat Coöperatie De Valk Wekerom, in de komende jaren verder kan groeien als coöperatie.
 
Met vriendelijke groet,
Eduard Hettinga