De Valk Wekerom Uw partner in diervoeders.
De Valk Wekerom Kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid staan centraal.
De Valk Wekerom Gespecialiseerd in mengvoeders.

Nieuwe openingstijden zakgoedloods

Graag willen wij u op de hoogte stellen van een aantal wijzigingen bij het bestellen en afhalen van zakgoed op onze locatie in Lunteren. Op deze manier hopen wij nog efficiënter te kunnen werken.

 

In onze zakgoedloods in Lunteren hebben wij een groot assortiment zak- en stukgoed op voorraad. U kunt bij ons terecht voor voeders voor uw kippen, varkens, herkauwers, paarden en gezelschapsdieren. Ook strooisel, likstenen, melkpoeders en mineralen hebben wij in ons assortiment.

 

Onze zakgoedloods krijgt nieuwe openingstijden. U kunt vanaf heden bij ons terecht op maandag, woensdag en vrijdag van 07.00 uur tot 12.00 uur en van 12.30 uur tot 17.00 uur.

 

Voor het doorgeven van uw bestelling kunt u, zoals u gewend bent, uw bestelling doorgeven per e-mail, telefonisch of aan de balie op kantoor. Om het bestellen nog eenvoudiger te maken hebben wij nu ook een webshop! In onze webshop kunt u eenvoudig afrekenen met iDEAL en uw bestelling de eerstvolgende openingsdag al afhalen in onze loods. U kunt onze webshop vinden via www.dvw.nl onder de knop Webshop (boven in uw scherm).

 

Graag tot ziens in onze zakgoedloods!