De Valk Wekerom Uw partner in diervoeders.
De Valk Wekerom Kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid staan centraal.
De Valk Wekerom Gespecialiseerd in mengvoeders.

Gezamenlijk op weg naar kwaliteit- en resultaatverbetering

Diervoeders vormen een belangrijke invloedsfactor op de bedrijfsresultaten, zowel in technisch als in financieel opzicht. De sleutel tot succes is een juist en passend voerassortiment. Dat is de inzet van de afstemming tussen u als gebruiker, uw vertegenwoordiger en de afdeling nutritie van De Valk Wekerom.

 

Naast de prijs-/ kwaliteitsverhouding zien wij kwaliteit als een breed begrip. Niet alleen de verschijningsvorm van het voer, maar ook uw beleving bij het doen van bestellingen, het contact met medewerkers, de bulkleverantie, afleverbonnen en facturatie vallen onder de totale kwaliteitsbeleving. Continu werken aan het nog beter worden. Dat is het doel.

Beter worden
Verbeterpunten maken we met elkaar zichtbaar en bespreekbaar als wij uw opmerkingen, bevindingen, maar ook klachten serieus nemen. En dat doen we zeker. Zo houden we continu aandacht voor een gezamenlijke inzet op kwaliteit en uitvoering. Vanaf de inkoop van de grondstoffen tot aan de aflevering van uw diervoeders. Dat is de basis voor een succesvolle samenwerking.

Kan altijd beter
Een mooi voorbeeld voor een succesvolle inzet speelde zich rond de feestdagen af. Dankzij uw vroegtijdige geplaatste bestellingen hebben we zowel de productie als ook de bezorging bijzonder prettig kunnen laten verlopen. Die medewerking wordt erg gewaardeerd en dan blijkt dat aandacht, communicatie en inzet loont en eenieder tevreden kan stellen. En daar doen we het voor, met elkaar. Ventileer daarom ook gerust uw mening bij uw vertegenwoordiger, afdeling kwaliteit of bij een ander contactmoment met De Valk Wekerom. We proberen het zo goed mogelijk te doen, maar het kan altijd beter! Daar continu gezamenlijk naar streven en aan werken brengt ons verder in de totale kwaliteitsbeleving. Uiteraard mag u van ons verwachten dat we ons voortdurend inzetten voor een optimale dienstverlening. Dat neemt niet weg dat ook uw positieve bevindingen met De Valk Wekerom van harte welkom zijn.