De Valk Wekerom Uw partner in diervoeders.
De Valk Wekerom Kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid staan centraal.
De Valk Wekerom Gespecialiseerd in mengvoeders.

Fietsactie

Afgelopen vrijdag zijn we op de fiets gesprongen en hebben we een fietstocht in de regio gemaakt langs allerlei verschillende veehouderijbedrijven. We hebben gemeend eens iets totaal anders te doen als alle andere standaard verkoopacties. Een lokale actie waar we met het hele team aan hebben gewerkt. Bij ieder bedrijf hebben we een leuke foto gemaakt. Hieronder in de slideshow kunt u alle foto’s bekijken die wij die dag hebben gemaakt. Misschien heeft u ons wel gezien. Ziet u bekende gezichten van De Valk Wekerom op de foto’s?

 

Alle veehouderijbedrijven die wij bezocht hebben, hebben de foto, een brief en een spandoek ontvangen. Als dit spandoek zichtbaar wordt opgehangen tussen woensdag 21 juli en dinsdag 27 juli as. wordt er kans gemaakt op 5 TON DE VALK VOER of een BALLONVAART.

 

Is het toch een te grote stap om een spandoek op te hangen van een andere voerleverancier? Geen probleem! As. vrijdag 23 juli zorgen wij dat er vanaf 10.00 uur koffie en een mooie taart voor u klaarstaan. Mocht deze datum niet passen voor u dan kunt u contact opnemen met de binnendienst (0318-461141) of een mail sturen naar info@dvw.nl om een ander moment af te spreken.

 

Wij hopen natuurlijk dat er tussen 21 en 27 juli een aantal mooie spandoeken hangen, bij veehouderijbedrijven, rondom onze fabriek in Lunteren!

 

Ps. volgt u ons al op Facebook? Hier zullen wij de komende week nog meer leuks delen over de actie. En wordt natuurlijk de winnaar bekend gemaakt!