De Valk Wekerom Uw partner in diervoeders.
De Valk Wekerom Kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid staan centraal.
De Valk Wekerom Gespecialiseerd in mengvoeders.

Dutch Poultry Expo verplaatst naar 23 en 24 maart 2021

De tweede editie van het vakevent Dutch Poultry Expo die gepland stond op 9 en 10 juni 2020 in de Evenementenhal Hardenberg wordt verplaatst naar 23 en 24 maart 2021.

Dit vanwege het coronavirus. Coöperatie De Valk Wekerom hoopt er deze editie ook weer bij te zijn.

 

 

Lees hieronder de persverklaring van de organisatie

 

 

Onlangs werd Dutch Poultry Expo al verplaatst van 17 en 18 maart naar 9 en 10 juni, maar ook deze nieuwe datum biedt geen betrouwbaarheid op dit moment. De maatregel die de Nederlandse overheid nu oplegt betekent dat evenementen die gepland stonden tot 1 juni worden afgelast. “Ondanks dat Dutch Poultry Expo net buiten die periode valt, is het door de onvoorspelbaarheid en onvermijdelijkheid van het virus dat buiten onze macht ligt, onmogelijk geworden om Dutch Poultry Expo door te laten gaan. Hierbij staat de gezondheid van onze exposanten, bezoekers en medewerkers voorop”, zegt Lucas van’t Hof, Head of Agriculture van Easyfairs.

 

Van’t Hof: “Wij hebben dit besluit zeer zorgvuldig genomen. Het is op dit moment maatschappelijk niet verantwoord om de huidige situatie met betrekking tot het coronavirus te negeren. Dit zijn uitzonderlijke omstandigheden. We keken er samen met onze exposanten, partners en bezoekers enorm naar uit, maar dit is de enige juiste beslissing. Het is gebleken dat de nieuwe datum onvoldoende betrouwbaar is en we zijn het verplicht aan alle betrokkenen om hen vroegtijdig duidelijkheid te bieden. Het zijn bizarre tijden die ook wij nog nooit eerder hebben mee gemaakt. Ondanks dat de huidige situatie buiten onze macht valt, hopen we op het begrip van alle betrokkenen. Wij gaan alles-op-alles zetten om in 2021 een fantastische en succesvolle editie van Dutch Poultry Expo te organiseren voor de pluimveesector!”  

 

 

De laatste informatie is ook te vinden op de website van Dutch Poultry Expo.

 

www.dutchpoultryexpo.nl