De Valk Wekerom Uw partner in diervoeders.
De Valk Wekerom Kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid staan centraal.
De Valk Wekerom Gespecialiseerd in mengvoeders.

De Valk Wekerom en de Melkveehouderij

Voeren met Visie

 

Als melkveehouder streeft u naar het maximale rendement. De kwaliteit van het ruwvoer is daarbij allesbepalend. Maar weet u precies wat u uw koeien voert? Onze sectorspecialisten kunnen de samenstelling van het ruwvoer nauwkeurig analyseren. Op basis daarvan ontwikkelen ze voor u een op maat gesneden voervisie. En een voerstrategie, want ze kijken verder.

De sectorspecialisten van De Valk Wekerom zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Bovendien hebben ze zelf een agrarische achtergrond of runnen ze een eigen agrarische onderneming. Als mensen van de praktijk kunnen zij als geen ander advies uitbrengen over de samenstelling van het totale rantsoen voor uw koeien.

 

Analyseren en adviseren

De kwaliteit van ruwvoer wordt door diverse factoren bepaald. Zo is de ene snede gras de andere niet. Ook de manier van opslag en het uitkuilen bepalen de voederwaarde en dus de kwaliteit van het ruwvoer. Bovendien spelen zaken als voerhekmanagement en de wijze van verstrekking een belangrijke rol. Onze sectorspecialisten nemen bij het analyseren en adviseren al deze factoren mee. Ook eventuele (vochtige) bijproducten worden beoordeeld. Om uiteindelijk samen met u het optimale rantsoen samen te stellen. Op maat gesneden. En met oog voor praktijk en rendement. Dat noemen wij: ‘voeren met visie’.