De Valk Wekerom Uw partner in diervoeders.
De Valk Wekerom Kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid staan centraal.
De Valk Wekerom Gespecialiseerd in mengvoeders.

Bezoek ons op de Biobeurs op 18 en 19 januari 2023

Op 18 en 19 januari 2023 zijn wij met onze stand aanwezig op het Bio-erf, op de Biobeurs in de Brabanthallen in Den Bosch.

 

Wij nodigen u van harte uit een bezoekje te komen nemen op onze stand!

Ons standnummer is 41.

 

De openingstijden van de beurs zijn:

Woensdag 18 januari: 10.00 – 22.00 uur

Donderdag 19 januari: 10.00 – 17.00 uur

 

Biologische bedrijven zullen binnenkort per email een toegangscode ontvangen waarmee een gratis toegangskaart aangevraagd kan worden. Heeft u binnenkort nog geen mail met code van ons ontvangen en wilt u ons wel bezoeken op de biobeurs? Vraag dan uw vertegenwoordiger naar de gratis toegangscode. U kunt deze ook opvragen door een mail te sturen naar info@dvw.nl. De toegangskaarten zelf kunnen aangevraagd worden op de website www.biokennisweek.nl

 

Biobeurs 18 en 19 januari 2023

Brabanthallen Den Bosch

Oude Engelenseweg 1, 5222 AA ‘s-Hertogenbosch

www.biokennisweek.nl

 

 

 

De Biokennisweek is de online en live ontmoetingsplek voor ondernemers die hun bedrijf verder willen brengen met biokennis en inspiratie. Bionext brengt alle schakels van de biologische sector bij elkaar voor een interactief programma. Thema’s die aan bod komen zijn marktgroei, Innovatie & kwaliteitsontwikkeling van biologisch en nieuwe biologische wetgeving.

 

De eerste twee dagen zijn gericht op online kennis delen tijdens een inspirerend webinarprogramma. De twee dagen erna komt de biologisch sector én geïnteresseerden in duurzamer ondernemen samen op de Biobeurs in de Brabanthallen in Den Bosch.

 

De Biobeurs wordt op woensdag 18 januari officieel geopend door Piet Adema als Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Daar zal hij een toelichting geven op het ‘actieplan Biologisch’. Met dit actieplan geeft het ministerie vol gas om biologisch echt te laten groeien. Op de Biobeurs gaan we van Actieplan naar Actie!