De Valk Wekerom Uw partner in diervoeders.
De Valk Wekerom Kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid staan centraal.
De Valk Wekerom Gespecialiseerd in mengvoeders.

Begeleidingsmap KAT-certificering

Begeleidingsmap KAT-certificering legpluimveebedrijven
Coöperatie de Valk Wekerom heeft een begeleidingsmap samengesteld voor KAT-waardige legpluimveebedrijven ter ondersteuning van de KAT-certificering.
Sinds April 2017 zijn er nieuwe KAT-richtlijnen van toepassing waar deze legpluimveebedrijven aan dienen te voldoen. In de richtlijnen worden er vele eisen gesteld aan documentatie en bewijzen van handelingen en leveringen. Voor de vereenvoudiging van de documentcontrole heeft de KAT een aantal formulieren ontwikkeld.
In de begeleidingsmap treft u een selectie van de KAT-formulieren aan. Daarnaast hebben wij een aantal registratielijsten gemaakt en toegevoegd aan de map. Als laatste zijn aanvullende VLOG formulieren en documentatie voor de voer gerelateerde zaken toegevoegd.
De KAT-formulieren en de volledige KAT-richtlijnen zijn ook te vinden op: www.was-steht-auf-dem-ei.de. De registratielijsten kunt u binnenkort op de website van de Valk downloaden.
De begeleidingsmap wordt gratis ter beschikking gesteld aan klanten van Coöperatie de Valk Wekerom. Heeft u de map nog niet ontvangen, of heeft u vragen en wilt u nadere informatie, neem dan gerust contact op met uw adviseur.
 
Met vriendelijke groet,
 
Legpluimveeteam Coöperatie “De Valk Wekerom” UA