De Valk Wekerom Uw partner in diervoeders.
De Valk Wekerom Kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid staan centraal.
De Valk Wekerom Gespecialiseerd in mengvoeders.

Aanmelden PoultryPlan

   

  Uitleg PoultryPlan

  Bij De Valk Wekerom weten we hoe we goed voer moeten maken. Maar het kan altijd beter. Wellicht heeft u hierover al het een en ander gelezen in onze laatste Valkenier. Hier vertellen wij u graag meer over.

   

  Bij het optimaliseren van het voer ontbreekt het bij ons op kantoor aan goede data van de resultaten van de leghennen. Vanaf ons kantoor gaat de bestelling naar de fabriek waar de kwalitatief hoogwaardige veevoeders worden gemaakt. De bulkauto brengt dit naar de klant, waar het vervolgens aan de kippen wordt gevoerd. Maar dan?

   

  Poultry Plan

  Zoals bekend hebben we bij De Valk Wekerom meerdere voersoorten. Maar hoe zinvol zou het zijn als er data is die aangeeft op welk voersoort uw hennen het beste scoren? Via uw legkalender heeft u zicht op de resultaten van uw koppel hennen. Maar heeft uw koppel het beneden gemiddeld, gemiddeld of juist boven gemiddeld gedaan? Ook hier is data voor nodig om dit te kunnen vergelijken. Dat kan met de eenvoudige app PoultryPlan, dan kiest u voor grip op uw data en grip op uw bedrijf. Het is een programma dat alle relevante data binnen uw pluimveebedrijf inzichtelijk maakt. Één systeem dat de resultaten van uw leghennen zichtbaar maakt en vergelijkt met andere resultaten. En dat De Valk Wekerom in staat stelt het voer voor uw kippen eventueel aan te passen en te optimaliseren.

   

  Actie

  Wilt u ook gebruik maken van PoultryPlan? Meld u dan aan vóór 1 april as. Wanneer u aanmeldt voor 1 april 2022 krijgt u de eerste 3 maanden gratis van ons. De startdatum hiervan kunt u zelf bepalen. Start u uw nieuwe koppel hennen bijv. op in juni as? Geef dit dan door als startdatum. Ook is het mogelijk om tijdens uw huidige koppel te starten. Wij kunnen uw bestaande gegevens uit bijv. Excel overnemen in PoultryPlan.

   

  Maakt u al gebruik van PoultryPlan via Ter Heerdt? Uw huidige PoultryPlan kan dan gemakkelijk aan ons gekoppeld worden. Wij kunnen op deze manier dan met u meekijken en hierop dan eventueel bijsturen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

   

  Zijn de eerste 3 maanden u goed bevallen en wilt u graag gebruik blijven maken van PoultryPlan? De kosten hiervoor zijn €175,- per 12 maanden. PoultryPlan is maandelijks opzegbaar.

   

  Aanmelden

  Via bovenstaand formulier kunt u eenvoudig aanmelden. Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen, zullen wij contact met u opnemen.

   

  Wilt u graag meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met Ivan Roelofsen,

  06-22610302.