De Valk Wekerom Uw partner in diervoeders.
De Valk Wekerom Kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid staan centraal.
De Valk Wekerom Gespecialiseerd in mengvoeders.

Dutch Poultry Expo 2019 Hardenberg

Op 19 en 20 maart zijn wij met onze stand aanwezig op de Dutch Poultry Expo 2019.

 

Wij nodigen u van harte uit een bezoekje te brengen aan deze beurs en op onze stand. Ons hele pluimveeteam, leg en vleespluimvee is op deze beurs beide dagen aanwezig, als ook directie en nutritie.

 

Persoonlijke uitnodiging

De uitnodigingen voor deze beurs zijn inmiddels per email verstuurd vanuit de organisatie. In deze mail staat uw registratiecode waarmee u uw kaart kunt registreren.

 

Via deze link kunt u uw kaart registreren.

 

Mocht u geen uitnodiging hebben ontvangen, maar u wilt wel graag naar de beurs, neemt u dan contact op met ons, dan zorgen wij voor een toegangskaart.

Voorheen heette deze beurs Landbouwdagen Intensieve Veehouderij. Dit jaar is dit evenement in een nieuw jasje gestoken. Voor het eerst is de beurs per sector opgesplitst en de beurs voor de pluimveehouderij vindt plaats in het voorjaar.

 

Activiteiten

Op de beurs zijn ook diverse activiteiten georganiseerd in de vorm van kennistheaters, het marktplein en werkplein. Meer informatie hierover vindt u op de website van Dutch Poultry Expo.

 

Sterova

Met trots presenteren wij op onze stand onze nieuwe voerlijn voor moederdieren, Sterova. Voer, aantoonbaar salmonellavrij, zonder gebruik te maken van formaldehyde. Wilt u al meer weten? Lees ook dit artikel:

 

Sterova voerlijn – Pluimveekrant oktober 2018

 

Dutch Poultry Expo 2019

Evenementenhal Hardenberg

Energieweg 2

7772 TV  Hardenberg

Standnummer 517

 

De openingstijden zijn beide beursdagen van 14.00 – 22.00 uur

 

Wij nodigen u van harte uit een bezoekje te brengen aan de beurs en verwelkomen u graag in onze stand!