Doing Business With Coöperatie “De Valk Wekerom” UA
De agrarische sector opereert in een markt waarin dierenwelzijn, gezondheid en duurzaamheid steeds belangrijker worden. Consumenten worden kritischer op de herkomst van levensmiddelen van dierlijke oorsprong en de wijze waarop dit geproduceerd is, keurmerken moeten de zekerheid bieden dat voedsel voldoet aan aan de strenge eisen en klimaatdoelen maken het noodzakelijk dat de impact per kilogram voedsel op milieu, klimaat en biodiversiteit zoveel als mogelijk wordt beperkt. Het is in dit krachtenveld dat de ruim 100-jarige mengvoederproducent De Valk Wekerom haar werk doet, haar hoogwaardige diervoeders produceert en de belangen van haar leden behartigt.
Deze uitgave schetst een beeld van Coöperatie “De Valk Wekerom” en haar omgeving. Directeur Michael Mackaay blikt terug en kijkt vooruit. Adjunct-directeur Gert Kampert neemt u mee naar de wereld áchter de mengvoeders en verkoopleider Rikus van Veldhuisen kleurt de hechte samenwerking tussen afnemers en buitendienstmederwerkers. Branchevereniging Nevedi belicht daarnaast de zoektocht naar een duurzaam evenwicht tussen dierenwelzijn en de klimaatdoelstelling. Een inspirerende uitgave over een bloeiende onderneming in een dynamische sector, die het niet altijd even makkelijk heeft. U leest het nu.
Klik hier om het magazine te bekijken