De Valk Wekerom Uw partner in diervoeders.
De Valk Wekerom Kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid staan centraal.
De Valk Wekerom Gespecialiseerd in mengvoeders.

Nieuws

20 dec 2023

De nieuwste uitgave van de Valkenier, editie december 2023 staat online!

Inhoud:   Van de directie: Maatschappijleer Fijn, een eigen bio lijn! Terugblik bijeenkomsten PoultryPlan Terugblik groeiseizoen 2023 Bedrijfsreportage: Klaar voor de toekomst met gemengd bedrijf De structuur van mengvoeders Een taartmoment voor varkenshouders Taartmoment rundvee Prijswinnaars fotopuzzel Nieuwe medewerker De weg naar lange staarten bij varkens Ontwikkelingen op de grondstoffenmarkt Blauwtong Puzzel Kleurplaat     […]
lees meer
15 dec 2023

Aangepaste openingstijden feestdagen

Met de feestdagen voor de deur willen wij u er graag op wijzen dat wij op maandag 25 december, dinsdag 26 december en op maandag 1 januari gesloten zijn.   Wilt u hier ook rekening mee houden bij het plaatsen van uw bulkbestelling? Het zou ons helpen als u uw bestelling(en) zo tijdig mogelijk doorgeeft […]
lees meer
11 dec 2023

Nieuwe openingstijden zakgoedloods

Graag willen wij u op de hoogte stellen van een aantal wijzigingen bij het bestellen en afhalen van zakgoed op onze locatie in Lunteren. Op deze manier hopen wij nog efficiënter te kunnen werken.   In onze zakgoedloods in Lunteren hebben wij een groot assortiment zak- en stukgoed op voorraad. U kunt bij ons terecht […]
lees meer
07 nov 2023

Risicospreiding door het houden van verschillende takken

LEGPLUIMVEE-, ZEUGEN,- VLEESVARKENS- EN VLEESVEEBEDRIJF FAMILIE HOOIJER   De familie Hooijer is van alle markten thuis. Ze houden leghennen, zeugen, vleesvarkens en vleesvee. Het vee wordt gehouden op twee verschillende locaties. Thuis, aan de Wekeromsedijk in Wekerom en op locatie aan de Barneveldseweg in Otterlo. Johan: “Ik heb allerlei verschillende takken. Dat heeft als nadeel […]
lees meer
16 okt 2023

Bietenpulp en geplette granen om (biologisch) herfstgras te benutten

We zitten alweer in de herfst en krijgen te maken met herfstgras. De eigenschappen van herfstgras vragen om een andere aanpak. Herfstgras is minder smakelijk, heeft minder suikers en is wat natter, maar heeft daarentegen wel veel eiwit. Dat laatste maakt het interessant want eiwit van eigen land willen we benutten. Daarbij is (biologisch) eiwit […]
lees meer
04 okt 2023

Vacature bulkwagenchauffeur (m/v)

Als bulkwagenchauffeur bij De Valk Wekerom ben je verantwoordelijk voor het transporteren van het voer naar onze klanten. Je laadt de diervoeders in één van onze fabrieken en lost deze vervolgens bij de boer. In overleg met de planning en productie weet jij wat je moet doen. Hierbij staan kwaliteit, netheid en hygiëne centraal. We […]
lees meer
03 okt 2023

De Valk Wekerom en ABZ De Samenwerking starten fusieonderzoek

De diervoedercoöperaties De Valk Wekerom U.A. en ABZ De Samenwerking U.A., (hierna te noemen DVW en ABZ), zijn 1 februari jl. een strategische samenwerking aangegaan. De afgelopen acht maanden hebben de coöperaties elkaar beter leren kennen en zijn er goede stappen gezet om te starten met de volgende fase in het proces van samenwerking. De […]
lees meer
27 sep 2023

Blauwtong rukt op! Wat is het en wat kunt u doen?

Begin september is op meerdere locaties in Nederland het blauwtongvirus gesignaleerd. De verwachting is dat het virus zich onder herkauwers door het hele land zal verspreiden.   Wat is blauwtong? Blauwtong is een virusziekte bij schapen en andere herkauwers zoals runderen en geiten. Het wordt overgedragen door de beet van kleine insecten (knutten) die besmet […]
lees meer
26 sep 2023

De nieuwste uitgave van de Valkenier, editie september 2023 staat online!

Inhoud:   Van de directie: Komkommertijd Salmonella bij pluimvee; Risico’s en maatregelen voor pluimveehouders Bedrijfsreportage: Risicospreiding door het houden van verschillende takken Bestellen via “Mijn DVW” Salmonellavrij voer met behulp van speciale technieken in onze fabrieken Onze webshop is live! Een taartmoment voor varkenshouders Fotopuzzel Eigen krachtvoer telen, maar hoe doe je dat eigenlijk? Verlagen […]
lees meer